Comunicacions

RÈGIM DE COMUNICACIONS AL CONGRÉS

Al II Congrés de l'Aigua de Catalunya podran presentar-se Comunicacions, les quals, un cop validades pel Comitè Tècnic-Científic del Congrés, seran editades.

Període de Presentació

De l'1 d'octubre al 15 de desembre de 2016.

A qui s'adrecen les Comunicacions

A la Secretaria del Congrés, Associació Catalana d’Amics de l’Aigua, mitjançant Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a l’adreça següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , indicant a l’assumpte: COMUNICACIONS.

Presentació del text complet de les Comunicacions

El text de les Comunicacions serà prou explicatiu per permetre comprendre el seu contingut. No es publicaran aquelles Comunicacions que continguin exclussivament els quadres de presentació.

L’extensió màxima de les Comunicacions, incloses les figures, gràfics i bibliografia, serà de 10 pàgines en format UNE-A4 a espai senzill.

El format del text serà: Word

Tipus de lletra general: Calibri Tamany: 12

Marges:
Superior: 3,5 cm.
Inferior: 2,5 cm.
Esquerre: 3,0 cm.
Dret: 2,5 cm.

Els gràfics, figures i imatges hauran de ser en Power Point i hauran de lliurar-se per a la seva reproducció en la publicació, junt amb el text de la Comunicació completa i en fitxers independents del text.

Contingut de la Presentació

En primer lloc haurà de figurar:

1. Línia: Títol de la Comunicació en majúscules.
2. Línia: Nom de l’autor/a-es de la Comunicació
3. Línia: Titulació o càrrec, nom de l’Entitat, Empresa i dades de contacte (telèfon i e-mail).

A continuació, si n’hi ha encapçalaments al llarg de la Comunicació hauran de ser clarament assenyalats. L’encapçalament principal haurà de ser escrit en majúscules i la resta en minúscules. Les notes, referències bibliogràfiques, etc… hauran d’anar al final de la Comunicació.

Autorització per a la Publicació

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua es considerarà amb autorització per a reproduir les Comunicacions emprant els mitjans que consideri adients, llevat del cas que l’autor/a-es manifesti fefaentment el contrari.